Nie rozumiem pretensje do Starosty który utrzymuje szpital w mieście? A gdzie Pan Chojniak chcą szpital niech bierze. Pytanie ike kobiet z Powiatu tam rodzi skoro niby powiat ma dopłacać 1.1 mln miesięcznie do interesu, a NFZ w tym roku zanotował rekordową nadwyżkę. Matko co za kraj tępych ludzi!
Dziś wyjątkowo w zastępstwie Pani Małgosi Pingot protestuje Pan Juliusz?
Szczerze? Rodziłam w tym szpitalu w czasie "pierwszej pandemii", wszyscy lekarze z położnictwa i noworodków cudowni, położne przecudowne,jeżeli chodzi o pielęgniarki z noworodków praktycznie każda powinna zostać zwolniona dyscyplinarnie za to w jaki sposób odnoszą się do pacjentek i dzieci, o obowiązkach ciężko mówić bo jedynie siedziały na kanapie. Do dzisiaj nie mogę sobie darować, że wyszłam ze szpitala nie składając żadnej skargi. Jeżeli te pielęgniarki martwią się o pracę to mi ich nie szkoda, bo pielęgniarkami nigdy nie powinny być.
Jak ma to funkcjonować z obecnym personelem lepiej zamknąć tę budę , dramat !!!! miałem styczność z tą placówką w lipcu , lekarze nie mają pojęcia o niczym !
U nas w Radomsku to już półtora roku pediatrii nie ma a u was się utrzymała, także chyba dobrze płacili i potrafili załatwić kadrę a nie tak jak u nas
Janik zostanie Dyrektorem? On lubi posadki w spółkach i innych. Posady I Stołki to Pisowska specjalność
Ludzie jeżeli personlu więcej niż pacjentów to musi to się skończyć likwidacją. Oto rządy Wojtysiaka i całego PSL-go Powiatu. Pytanie jest proste jeżeli Staroście się nieopłaca to Szpitalowi Wojewódzkiemu będzie się opłacać? Problem tkwi w umiejętności zarządzania czego nie potrafi Wojtysiak i cały Jego PSL. Zadłużyli budżet na 67 mln i teraz co ekonomia się zemści. Jedynie co Im wychodzi to posadki i propaganda. A tymczasem Szpital Powiatowy w Radomsku funkcjonuje wzorowo. Można? Można tylko trzeba Zarządzać a nie administrować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!