metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Goguś ~Goguś (Gość)11.10.2022 20:52

Nie rozumiem pretensje do Starosty który utrzymuje szpital w mieście? A gdzie Pan Chojniak chcą szpital niech bierze. Pytanie ike kobiet z Powiatu tam rodzi skoro niby powiat ma dopłacać 1.1 mln miesięcznie do interesu, a NFZ w tym roku zanotował rekordową nadwyżkę. Matko co za kraj tępych ludzi!

15

Tak ~Tak (Gość)11.10.2022 20:29

Dziś wyjątkowo w zastępstwie Pani Małgosi Pingot protestuje Pan Juliusz?

60

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)11.10.2022 16:44

Szczerze? Rodziłam w tym szpitalu w czasie "pierwszej pandemii", wszyscy lekarze z położnictwa i noworodków cudowni, położne przecudowne,jeżeli chodzi o pielęgniarki z noworodków praktycznie każda powinna zostać zwolniona dyscyplinarnie za to w jaki sposób odnoszą się do pacjentek i dzieci, o obowiązkach ciężko mówić bo jedynie siedziały na kanapie. Do dzisiaj nie mogę sobie darować, że wyszłam ze szpitala nie składając żadnej skargi. Jeżeli te pielęgniarki martwią się o pracę to mi ich nie szkoda, bo pielęgniarkami nigdy nie powinny być.

121

Pytej ~Pytej (Gość)11.10.2022 16:32

NfZ zlikwidować miał pis i co, Stołki dla swoich już cacy

53

shady ~shady (Gość)11.10.2022 16:37

Jak ma to funkcjonować z obecnym personelem lepiej zamknąć tę budę , dramat !!!! miałem styczność z tą placówką w lipcu , lekarze nie mają pojęcia o niczym !

72

Cesar ~Cesar (Gość)11.10.2022 19:49

U nas w Radomsku to już półtora roku pediatrii nie ma a u was się utrzymała, także chyba dobrze płacili i potrafili załatwić kadrę a nie tak jak u nas

20

Jerry ~Jerry (Gość)11.10.2022 19:47

Janik zostanie Dyrektorem? On lubi posadki w spółkach i innych. Posady I Stołki to Pisowska specjalność

62

Pielęgniarka :) ~Pielęgniarka :) (Gość)11.10.2022 19:47

Nie dajcie się Dziewczyny!
Całym sercem z Wami??

21

Kk ~Kk (Gość)11.10.2022 19:44

Pis wszystko zrujnuje w Polsce. Kto to posprząta

13

psl-ruina ~psl-ruina (Gość)11.10.2022 17:48

Ludzie jeżeli personlu więcej niż pacjentów to musi to się skończyć likwidacją. Oto rządy Wojtysiaka i całego PSL-go Powiatu. Pytanie jest proste jeżeli Staroście się nieopłaca to Szpitalowi Wojewódzkiemu będzie się opłacać? Problem tkwi w umiejętności zarządzania czego nie potrafi Wojtysiak i cały Jego PSL. Zadłużyli budżet na 67 mln i teraz co ekonomia się zemści. Jedynie co Im wychodzi to posadki i propaganda. A tymczasem Szpital Powiatowy w Radomsku funkcjonuje wzorowo. Można? Można tylko trzeba Zarządzać a nie administrować.

101

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat